Verdens beste giftfrie produkter.

Må ha de, bare må ha de.

For vel to år siden ble jeg introdusert til Essante Organics sine 100 prosent giftfrie, økologiske, viltvoksnde og sertifiserte produkter til indre og ytre ernæring, til baby, hus, bil, klær. Ja, rett og slett komplette produkter for et giftfritt hverdagsliv.

Vet du at innen du er ferdig med morgenstillet på badet har du tilført kroppen mer enn 150 giftige kjemikalier?

Jeg legger en liste under her som du kan lese på. Så kan du gå på badet eller i kjøkkenbenken og lese ingredienslisten på produktene dine. Jeg er ganske sikker på at du får deg en liten tankevekker.

 

Din giftfrie hverdag - et helsevalg

Jeg har lest og lært, og av og til føler jeg at jeg snakker for døve ører når jeg forteller mennesker om hvordan alle disse gigtige kjemikaliene påfører deg og meg og barna våre sykdommer og plager. Små barn har astma og allergier, større barn har autoimmune sykdommer, og nå er ikke lenger kreft en gammelmannssykdom.

Du husker sikkert hvalen med plast i magen, og kanskje har du hørt at Mjøsa er den mest forrurensa innsjøen på hele den vestlige jordklode? Parabener, pfalater, silikoner, bromerte flammehemmere, mikroplast... Drikkevannet vært er forpesta med glyfosat, hovedandelen i Roundup. Og det er funnet mikroplast i drikkevannet.

Tenker du over at alle produktene du har på badet, i kjøkkenskapet, de deilige fleeceplaggene og de vanntette klærne kan forgifte oss så mye.

Vet du at huden din er ditt største organ og absorberer kjemikaliene i såper og kremer med et snitt på 26 sekunder.

Disse blir liggende i fettvevet vårt, og om noen tiår er de akkumulert til mindre god helse. I 98 prosent av alle brystkreftsvulster finner legene parabener. Ja, de er eliminert fra mange produkter, og erstattet med siloksaner, som er enda mindre partikler.

Kjemikaler påvirker helsa vår så voldsomt at det er hardt å ta innover seg. Men alle kjenner noen med kreft. 

Jeg ber deg bare vurdere å bytte til giftfritt, for deg og din families skyld.

Nettbutikken min

www.essanteorganics.com/annetalleraas