Her kan du lese min historie:

www.rentland.no/nr-2-anne-helga-talleraas

 

Onsdag 1. mai 2019: Nå er jeg hjemme etter fantastiske dager ombord i MB Fjordcruise, sammen med Jørn og Sidsel. Jeg har kjent Jørn siden januar 2017, da jeg fikk min første styrking.

Jeg tenkte å fortelle om min vei fra denne første timen til i dag. Om du har vonde tenner, vonde ledd og muskler, problemer med underlivet eller generelt lavt energinivå, så bør du lese videre:

Jeg var dengang akkurat fylt 52, hadde tatt meg en pause i livet for å lade batterier. Jeg var positiv, blid og glad. Min liverfaring var brokete og til tider vond, men positiviteten tok meg opp og fram, tenkte jeg. Ingenting skulle knekke meg. Dette var tankene mine, til jeg møtte Jørn og jeg fikk grundig informasjon om tilstanden og en livsendrende dag. Jeg visste ikke at jeg kun hadde 2,7 prosent lading på livsbatteriet mitt. Jeg var i snitt 97 år. Per i dag har jeg passert den dagen jeg antagelig hadde lagt inn årene (altså dødd).

Hjertet mitt var i ferd med å kollapse, kroppen min var råtten, den luktet råttent, fra munn, hud og underliv. Lever og kjertler fungerte ikke. Jeg var kald og mere død enn levende. Ikke på grunn av røyk, livsstil eller arv. Jeg har sterk arv. Men dette var rett og slett på grunn av stråling fra høyspent og gasser, og også et par personlige forhold som ikke var sunne for meg.

De menneskene du omgås kan trekke deg ned med negative krefter, arv og annen djevelskap... Ofte kan dette være dine nærmeste. Det første som skjedde da jeg snakka med Jørn første gangen, og som skjedde der og da, var at tennene mine plutselig satt fast. Bom fast. Betennelser og dritt fra gasser og elektrisitet hadde påvirket tanngarden min, slik at ikke en tann satt fast, ikke en rot hadde blodtilførsel. De var i ferd med å falle ut, som andre deler av kroppen min. Siden har tennene mine satt bom fast. Jeg mangler riktignok rot i to av dem, og jeg har plass til et par nye. Forfallet har kommet snikende over år, men nå har jeg sterke, fine tenner og en munn som absolutt lukter frisk.

Som underlivet mitt. Tre ganger var jeg operert for skjedeprolaps, en vanvittig tilstand med store smerter. Jeg kunne ikke løfte en literskartong med melk, uten at trykket økte nedentil. Skjeden hang ut som en pose, det var vanskelig å leve som en seksuelt aktiv kvinne, og attraktivt er det slett ikke å ha underlivsproblemer. Jeg var ikke alene, de fleste kvinner sliter... Når jeg var god etter en operasjon skjedde det igjen. Skjedeprolaps og svakt underliv kommer av forhold med feil menn og deres energi mer enn barnefødsler. Vi kvinner er laget for å restitueres, etter naturens skaperverk. Mitt underliv luktet råttent, jeg gikk med store luftproblemer fra skjeden, og når jeg reiste meg opp hørtes det ut som jeg prompa. Det samme viss jeg hadde sex med en mann, mye luft fylte hulerommet og ga store smerter. I dag har jeg fått helt nytt underliv. Her er det stramt som en jomfrua og lukter godt, slik det skal gjøre fra ren natur. Jeg må ærlig innrømme at jeg holder meg langt unna menn, ingen skal komme her igjen og ødelegge meg igjen, før han har fått en fiks av Jørn (eller meg).

En mann som har fått en fiks av styrke vil dessuten få en penis som etter naturen skal være ca 24-25 centimeter stående. Noe å tenke på i disse viagratider. Så en operasjon der en mann fikk forlenga penis med 2 centimeter, og det kosta 65.000 norske, blanke kroner. HALLO! Grunn nok til å ta seg en tur til Jørn eller meg eller noen andre med styrke! Leddene og musklene mine var vonde. Jeg hadde hompa rundt med vond hofte lenge, noe legene kalte “betennelse i slimposen i hoften”. Vanvittig vondt. Så vondt at jeg valgte å få en kortisonsprøyte. Den skulle hjelpe. Hva jeg gjorde med kroppen var at jeg tilførte enda flere gifter. Og bedre ble det jo ikke. Jeg hadde også hatt en høyrearm som hadde holdt meg ute av arbeidslivet i mange år, på grunn av betennelse fra nakke og ned i hver minste fiber i fingrene. Første fiks, og armen var på plass.

Siden har jeg strikka, skrevet, jobba, ja, levd uten den jælma vonde armen. Vekta og generell helse må jeg også si noe om. Da jeg traff Jørn var jeg 79 tunge kilo. Med ny kraft og omskaping av kroppen min, er jeg nå adskillig lettere, ca 13 kilo faktisk. Og jeg har en annen fasong, en annen kraft. Jeg er omskapt inni, og utenpå. Jeg har varme og styrke.

I dag kan jeg sjøl hjelpe folk ved å gi de styrke. Men Jørn var et være eller ikke være, for meg, for barna, for slekta, for venner, for naboer for ganske mange folk rundt meg. Jørn har jobba med styrke i over tretti år, og det er tusenvis av mennesker som kan takke for det han gjør med kraft til liv. Han har guida meg, hjulpet meg, støtta meg og oppmuntra meg i min ferd på veien for selv å bli en hjelper. Jeg har nå et infrarødt kamera som viser varme i kropper, og ser at jeg får til å øke varmen i mennesker som lider. (ref første side om STYRKE her).

Jeg får vitnesbyrd fra mennesker som har fått hjelp, og som faktisk ikke er å kjenne igjen med en kropp som er adskilling yngre, lettere og kraftfull enn talte år. Nå kjører Jørn i gang med informasjonsmøter, og det første holder han i Rauma hvis alle ting går som de skal. I Rauma er ungene født for tidlig, med for lav fødselsvekt, og med feil og mangler i kropp og sjel. Årsaken er stråling fra høyspentlinjer og gasser (særlig kullos og radioaktive stoffer). Tilstand er alvorlig, og vil nå bli forklart og korrigert. Mødre er hjertelig velkommen!

Jeg vokste opp på vakre Dovre og trodde alt var såre vel... Men gasser og stråling ligger som et teppe over dal og fjord, så her fikk jeg en dårlig start, gitt. Jeg bor fortsatt i en dal, full av dritt med hovedveien rett uttafor døra, og høyspent på alle kanter. Men med styrke og kraft kan jeg nå gjøre meg nytte av god luft, uansett hvor jeg ønsker å leve i verden. Ta kontakt med Jørn eller meg om du ønsker en fiks. Det ordner vi ved oppmøte eller på telefon.

Jørn forlot dessverre denne verden i september 2019, ette mer enn 30 år som hjelper og styrker for folk.

Per 2020 har jeg tatt over mange av oppgavene Jørn bidro med på jord. Det skjer store og små mirakler, uten at jeg lover noe. 

Ta kontakt med meg på 90150159 eller i kontaktskjemaet under. 

 

Dette kan bli din historie;

Når du får livskraft, vil du få styrke slik at din kropp selv tar seg av prosessen. Dette er ingen quick fix, men du vil ganske fort kjenne en forskjell.

Jeg har mulighet til å sjekke deg med mitt Flir C8 kamera, som viser at temperaturen i kroppen din stiger etter fix. Men varme i kroppen fornyes trillioner av celler i kroppen din, og du bygger ny kropp. 

Mirakler? Ja, helt magisk. Kun med rein styrke.

 

 

Mann, fra nærmest død til nå 90 prosent livskraft. Tatt ned av kjemikalier, gasser og elektisitet. I utgangspunktet meget dårlig, slik de fleste i verden er per i dag. Denne mannen er berget og kan bli gammel.

Styrke til liv - avgjørende for din helse

Jeg kan styrke og kraft. 

Jeg er opplært av Jørn Backe i kraft og styrke

Kvinne med mange plager som kommer av elektrisitet og gasser. Nå ren og 100 prosent restarta. Slik kroppen var ment fra naturens side.

Kvinne. Lyser etter et møte med meg :)

Dyr er like påvirket av gasser og elektrisitet som oss mennesker. Jo mindre en er jo verre. Det sier litt om små barn... Trenger øyeblikkelig hjelp.